Velkommen til oss!
Velkommen til oss!
Handlekurv 0

10 uker med juleforberedelser - uke 6

jul

Nå er vi allerede midt i november, og jeg føler at jeg ligger godt i rute med juleforberedelsene mine. Mange julegaver ligger klare til å pakkes inn, og julekortene er i boks. Koselige sysler som å pakke inn gavene og skrive julekort venter jeg litt med.

I går var det akkurat to uker igjen til 1. søndag i advent, så denne uka skal jeg fokusere på å få adventspynten min klar.

Ukas gjøremål:

1. Kjøpe lys og telys
Advent og jul er høysesong for bruk av levende lys. Kjøp inn det du trenger av telys og stearinlys nå, så har du en ting mindre å tenke på når desember kommer. Husk lilla lys til adventsstaken. Det finnes så mye lekkert i butikkene nå.

2. Sjekke lyspærer
Det er lurt å sjekke pærene i adventsstaken og adventsstjernen denne uka her; kjøp inn pærer hvis det trengs. Og med det samme er det lurt å sjekke juletrebelysningen, for å se om det trengs nye pærer der, også. Husk også utendørsbelysningen, hvis du skal ha det.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen julegaver denne uka her, også. Nå er vi snart i havn med de "faste" på julegavelista.

Lykke til med ukas gjøremål!

Ukas tips:
Har du lyst til å dokumentere juleforberedelsene dine? Ta vare på juleminnene ved å lage en liten desember-dagbok, der du kan skrive litt og lime inn bilder fra adventstiden. 

Ta en notatbok du allerede har liggende og dekorer den med julepapir og julepynt, eller bruk en smal ringperm og sett inn et kartongark for hver dag. Så kan du lage et lite julealbum, med så mange eller så få sider du ønsker.

Ta vare på dine minner, slik du ønsker.

Fikk du med deg disse?

Uke 5

Uke 4

Uke 3

Uke 2

Uke 1


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres