Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Handlekurv 0

10 uker med juleforberedelser - uke 2

jul

Nå er det ny uke og nye muligheter igjen. Kom du i gang med forberedelsene forrige uke? Listene mine er klare, og skrevet inn i juleboken. Jeg tok fatt på huskelista, og lista over julegaver og julekort. Jeg tar alltid utgangspunkt i de julekortene jeg fikk i fjor, og skriver ned navnene på dem jeg fikk kort fra. Så legger jeg til dem vi måtte få julekort fra i år, etter hvert. Julegavelista mi er på samme måte. Jeg skriver ned alle de "faste"; familie og venner som vi pleier å gi gaver til.

For å bli ferdig med julegaver og julekort i god tid før jul, så skal jeg gjøre litt hver uke. Jeg har som mål å være ferdig med alle de faste julegavene før advent starter, så jeg deler lista mi i seks, og sitter da igjen med et antall julegaver jeg skal kjøpe eller lage hver uke.

Ukas gjøremål:

1. Kjøp eller lag noen julegaver
Det har allerede begynt å dukke opp julevarer i butikkene nå, og det er mange gode tilbud i de store kjedene. Denne uka er det f.eks. "Kuppdager" på CC på Gjøvik, så her er det gode muligheter for å få kjøpt gaver til en god pris. Kanskje er det tilsvarende arrangement på et kjøpesenter i nærheten av deg?

2. Kjøp inn strømper og strømpebukser
Hvis du har små barn som skal ha hvite strømpebukser til julen ringes inn, så kan det lønne seg å kjøpe nå. Når jula kommer er de nemlig gjerne utsolgt i alle de vanlige butikkene. Vi damer skal gjerne ha noen pene strømpebukser til jul, vi også, og disse kan like gjerne ligge i skapet noen uker, som å handles i siste liten.

3. Kjøp inn tape og pakkebånd
Det er kanskje litt tidlig for noen å tenke på gavepapir og merkelapper, men vi trenger også tape og bånd. Husk at det skal være nok til mange pakker! Vi trenger ekstra mye hvis vi i tillegg skal pakke inn adventspakker til kalenderen.

4. Lag noen julekort og/eller merkelapper
Hvis du har lyst til å lage egne julekort, så kan du dele opp julekortlisten din over noen uker, og lage noen julekort hver uke, slik som vi gjør med gavene. Det samme gjelder med merkelapper. Finn fram det du har av scrappe- og stempelutstyr, og ha det moro!

 

Ukas tips:
Skal du lage adventskalender til noen i år? Nå kan du laste ned adventskalender-klippearket med 24 tall, helt gratis. Klikk her

Lykke til med ukas forberedelser!

Fikk du med deg denne?

Uke 1


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres