Velkommen til oss!
Velkommen til oss!
Handlekurv 0

10 uker med juleforberedelser - uke 3

jul

God mandag! Har du fått krysset av noen flere gaver på listen din nå? Jeg er godt i gang med mine lister. Tradisjonen tro har jeg også funnet fram en julestrømpe jeg broderer på. Den har jeg jobbet litt med hver høst de siste årene, og nå nærmer jeg meg å bli ferdig. Det er koselig å brodere litt på den hver kveld, nå som kveldene blir mørkere og mørkere.

Ukas gjøremål:

1. Julekortfotografering
Hvis man skal bruke julekort med eget julebilde, så er tiden snart inne for å ta det. Eller i alle fall planlegge en fotoshoot i nærmeste framtid. Selv om det kanskje ikke er snø hos deg enda, så kan du lage hyggelig julestemning allikevel, med noen få vinterlige eller julete elementer. 

2. Bestille frisørtime
Skal du klippe deg før jul? Da er det lurt å være ute i god tid. Timene i dagene rett før jul er som regel de første som fylles opp.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

4. Kjøp nye pensko
Det er litt tidlig for juleantrekkene i butikkene ennå, men skobutikkene er fulle av flotte sko. Skal barna dine ha nye pensko til jul, eller skal du ha nye sko til julebordet? Sko kan man gjerne kjøpe i god tid, mens utvalget ennå er på topp. Det blir gjerne utsolgt i de størrelsene man trenger, når jula nærmer seg.

Gavetips
Vil du gi bort en gave til noen som har "alt"? Finn fram noen bilder av dere sammen og lag et lite minialbum. Skriv en personlig hilsen og pynt albumet med det du ønsker. Selvlagde gaver er alltid koselig å gi og få.

Lykke til med ukas gjøremål!

Fikk du med deg disse?

Uke 2

Uke 1


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres