Velkommen til oss!
Velkommen til oss!
Handlekurv 0

10 uker med juleforberedelser - uke 4

halloween jul

Happy Halloween! I dag er det 31. oktober, og vi nærmer oss årets nest siste måned. Nå føler jeg at jeg er godt i gang med mine juleforberedelser. Målet mitt er å være ferdig med det aller meste før slutten av måneden. Første søndag i advent er den 27. november, og det passer veldig godt inn i planene mine. Noen flere julegaver er i boks, og det er deilig.

Når Halloween-pynten snart skal ryddes bort, så skal jeg finne fram flere av lyktene og telys-holderne mine. Det er så fint å kunne tenne lys inne når det blir mørkere ute.

Ukas gjøremål:

1. Bestille/lage julekort
Hvis du har tatt bilde selv som du skal bruke til julekort, så er tiden inne til å sende det inn og få julekortene ferdig. Skal du lage julekort selv, så lag noen kort denne uka her.

2. Adventskalender
Nå går det veldig fort til desember kommer, så det er på tide å tenke litt på adventskalenderen. Skal du kjøpe? Eller lage? Det finnes så mange gode ideer for kalendere man kan lage selv nå.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

Lykke til med ukas gjøremål!

Har du noen førjulstips du vil dele? Legg gjerne igjen en kommentar!

Fikk du med deg disse?

Uke 3

Uke 2

Uke 1


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres