Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Handlekurv 0

10 uker med juleforberedelser - uke 5

jul

I helga vasket jeg vinduer og hang opp julegardinene på stua, så nå kan jeg krysse av det på listen min. Jeg har røde julegardiner uten noe mønster, så jeg fant ut at jeg likegodt kunne henge dem opp nå, som jeg faktisk hadde tid. De neste helgene er allerede nesten fulle med program, så da er det flott å kunne få unna litt ekstra nå.

Det er allerede kommet julefilmer på TV og P7 Klem Jul startet igjen på fredag, så nå er det ikke tvil om at vi nærmer oss advent og den koselige førjulstiden. Jeg passet på å ha på en koselig, romantisk julefilm mens jeg strøk gardinene. 

Ukas gjøremål:

1. Lage/bestille julekort
Nå er tiden inne til å få julekortene i boks, enten man skal lage selv eller bestille. Nå har det også kommet julekort i flere butikker, så hvis man skal kjøpe så finnes det mye å velge mellom.

2. Lage/kjøpe merkelapper
Det er koselig å sitte og pusle med litt hobbysysler om kveldene, nå som det har blitt så mørkt ute. Finn fra litt kartong og forskjellig pynt, og lag noen flotte merkelapper til julegavene.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Et stort pluss ved å dele opp gavene over flere uker er at man ikke merker det så godt på lommeboken, i tillegg til at man blir ferdig i god tid og slipper stresset de siste ukene før jul.

4. Lage julekrans til ytterdøra

Det er så koselig å kunne ønske gjester velkommen med en krans på døra i juletida. Du kan enkelt lage en dekorativ julekrans av kvister, forskjellig bånd og pynt. Ta en kikk i skuffer og skap, og se hva du har å pynte med.

Lykke til med ukas gjøremål! 

Ukas tips:

Skal du gi bort Twist eller annet innpakket godteri til noen til jul? Lag en dekorativ gavepose, som du kan putte sjokoladen eller godteriet i. Dette er en flott måte å bruke opp rester av papir og pynt, og posene er veldig koselig å både gi og få i gave.

 

Fikk du med deg disse?

Uke 4

Uke 3

Uke 2

Uke 1


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres