You can also visit my Etsy store here
You can also visit my Etsy store here
Cart 0

Sommermoro 2024 er i gang! 😊🌸

Dersom du ikke får lest pdf-en på telefonen, så kan du lese oppgavene her.

Oppgave 1 - Bildeinspirasjon
Lag en LO eller et kort med utgangspunkt i bildet under:

Bildet er lånt fra Canva.
Bildet er lånt fra Canva.

Oppgave 2 - Bryllup
Kjenner du noen som skal gift seg i sommer? Lag et bryllupskort du kan gi til dem. Eller har du giftet deg eller vært i et bryllup? Lag en LO med bryllupsbilder.

Oppgave 3 - Grønt er skjønt
Se min kjole, den er grønn som gresset, alt hva jeg eier, det er grønt som den... Bruk grønn kartong eller grønt mønsterpapir som bakgrunn for ditt papirprosjekt.

Oppgave 4 - Regnbue
Rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo, fiolett (eller huskeregelen ROGGBIF som vi lærte på skolen). Lag en regnbue eller bruk alle regnbuens farger på et kort eller en LO.

Oppgave 5 – Bobler
Hva tenker du på når du hører dette ordet? Såpebobler? VW biler? Slipp fantasien fri og lag et prosjekt med en eller annen form for bobler.

Oppgave 6 – Less is more eller More is more?
Kan det egentlig bli for mye av det gode? Lag et prosjekt der du enten bruker Less is more eller se hvor mange elementer du klarer å bruke på ditt prosjekt. Hva velger du?

Oppgave 7 – Pressede blomster
Sommeren er blomstertid. Finn dine favorittblomster, press dem og bruk dem i en eller annen form på et kort eller en LO. Bruk minst 3 stk.

Oppgave 8 – Blonder
Bruk stoff- eller papirblonder på et kort, en LO eller noe helt annet. Kanskje du har et gammel klesplagg du kan omskape til noe nytt? Blondene skal synes godt på prosjektet.

Oppgave 9 – Is
Iskrem er godt. Saft med isbiter er nedkjølende i varmen. Skøyter er moro. Liker du sagaen om Isfolket? Eller kanskje du fortrekker Istid-filmene? Hva tenker du først på når du hører ordet is? Lag et prosjekt med din favoritt.

Oppgave 10 – Sommer, sommer, sommer
Hva liker du best om sommeren? La deg inspirere av denne deilige årstiden og lag et kort, en LO eller noe helt annet. Her står du helt fritt.

Last opp ditt/dine bidrag på denne linken: https://www.facebook.com/groups/615987600459213

Du kan delta med maks 3 bidrag pr. oppgave.
Siste frist for å laste opp bidrag er søndag 18.08.24

Lykke til! Vi gleder oss til å se bidragene dine.


Older Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published