Velkommen til oss!
Velkommen til oss!
Handlekurv 0

Valentine’s kort av restepapir

kortlaging valentine

Jeg sparer på alle rester av papir som er store nok til å brukes til noe senere. Høres det kjent ut? Å lage kort er en flott måte å få brukt opp litt rester på, både av kartong og mønsterpapir.

Dette kortet er laget i str. 6x6. Jeg laget de ni firkantene litt mindre enn 2 inches store, siden jeg ønsket å ha litt rom mellom dem. De er 1 7/8 inch (tomme) på hver kant. Hvis du bruker et skjærebrett er det lett å finne, da dette er streken før 2 inch-merket.

Jeg var tom for vellum, men jeg ønsket å ha et gjennomsiktig element, så da tok jeg et mellomleggspapir (slik som man bruker i matpakken) og rev av en liten bit nederst, slik at det ble omtrent et kvadrat. Jeg liker godt strukturen man får av å rive papir, så derfor gjorde jeg dette i stedet for å klippe det til.

Jeg klippet så ut et hjerte av det samme mønsterpapiret, og limte dette oppå mellomleggspapiret. Så pyntet jeg med et par mønsterknapper.

Et enkelt, men dekorativt Valentine's day kort - med bare rester.

Liker du kartongen jeg har brukt? Du finner den her.

 

 


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres