Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Handlekurv 0

Hurra for 17. mai!

17. mai kuttefiler produkter

17. mai 2019. Lite visste vi da at dette skulle bli den siste normale nasjonaldagen på tre år. I år kan vi endelig feire ordentlig igjen, med tog og musikk!

Dette er en LO med min aller første SVG-fil. Den har jeg designet selv, og den kan du nå kjøpe i nettbutikken her.

En SVG-fil er en kuttefil (cutfile), som man kan laste opp i Cricut- og Silhouette-maskiner, og som så skjærer ut motivet på ønsket maieriale og i ønsket størrelse. Motivet skjæres ut i ett, slik at man slipper å lime delene sammen.

Jeg har skjært ut mitt motiv på hvit kartong, og så limt kartong og mønsterpapir i de "tomme" bokstavene.Det fine med SVG-filer er at de beholder kvaliteten på motivet, selv om du endrer størrelsen opp eller ned. Dette gjør at de kan brukes til å skjære ut motiver til både store scrappesider og små kort, uten at kvaliteten forringes.

Det var moro å få det til, så det kommer til å komme flere SVG-filer framover.

Har du en Cricut-eller Silhouette-maskin og ønsker å prøve denne 17.mai-filen? Jeg gir bort en fil til to heldige vinnere, en fra hver maskintype. Legg igjen en kommentar om hvilken maskin du har, enten her eller i innleggene på Instagram/Facebook, så er du med i trekningen. Jeg trekker en vinner søndag 1. mai.


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres