Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Det bor en Scrappedronning i oss alle!
Handlekurv 0

Endelig ble det skisse-bok!

inspirasjon nyheter produkter skisser

Det har tatt noen år, men omsider ble det en ferdig skisse-bok å dele med dere. Eller skisse-hefte, da. Det har tatt litt tid å finne et format som passet. Resultatet har blitt et pdf-hefte på 10 sider, som inneholder 30 skisser og 7 layouts til inspirasjon. Det er 12 enkle og 18 doble skisser, og de kan brukes både til scrapbooking og kortlaging. Heftet laster du ned på PC/Mac/nettbrett og kan bruke som enten e-bok eller skrive det ut for å bla i som et annet trykket hefte.

Dette er enkle skisser, i den forstand at de ikke legger noen føringer på hvor du kan plassere pynt og slik hen. De består ikke av noen farger, så du kan tenke på dem mer som arkitekt-tegninger. De er laget i skisse-stilen til Becky Higgins, for dere som husker henne og hennes skisser i Creating Keepsakes-magasinet tidligere.

Det er moro å ha et resultat å vise fram, og jeg er også glad for endelig å kunne dele de layoutene jeg hadde laget til boken med dere, siden jeg har spart på dem i mange år nå. 

Hvis det viser seg at dette blir populært, så har jeg naturligvis flere ideer å dele med dere utover. Og kanskje jeg får det trykket opp, også?

Jeg håper du vil støtte dette prosjektet mitt ved å kjøpe mitt første hefte! Du finner det i nettbutikken ved å klikke her.


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres