Velkommen til oss!
Velkommen til oss!
Handlekurv 0

10 uker med juleforberedelser - uke 9

jul

Da er vi inne i nest siste uke av våre 10 uker med juleforberedelser. Disse ukene har gått veldig fort, men jeg er godt fornøyd med alt jeg har fått unna hittil.

Vi var en tur på CC i kveld, og der var det lite folk og helt fint å rusle rundt. Vi benyttet sjansen til å glede noen ved å kjøpe en gave til ønsketreet. Hvis du har mulighet til å bidra med noe, så er det veldig mange som trenger hjelp i år. Her har også Rema 1000 satt opp en handlevogn der man kan kjøpe med litt ekstra julemat når man handler, og så putte i handlevogna, som donasjon til Puls. Hvert lille bidrag hjelper.

Ukas gjøremål:

1. Sende julekort
Hvis du har skrevet julekortene dine, så pass på å sende dem denne uka her. Gaver som skal sendes i posten er det også lurt å få av gårde så raskt som mulig, for å unngå de forsinkelsene som ofte oppstår med posten rett før jul.

2. Bake julekaker
Tiden er inne for å få julekakene i boks. Kanskje har du noen å bytte kaker med? Det er veldig tidsbesparende å bytte kaker med familie og venner. Lag en større deig eller røre enn det du pleier, og lag noen ekstra kaker som du kan bytte mot noe annet. Eller lag noen ekstra kaker som du kan gi bort. Hjemmelagde kaker er en flott julegave!

3. Lage julepynt
Ta med barna, inviter familie og venner, og lag et godt, gammeldags juleverksted. Lag lenker av glanspapir, og brett fine kurver til å henge på juletreet. Hvem husker vel ikke de fine dorullnissene vi laget da vi var små? Kjøp inn glanspapir, bomull, maling og lim, og la kreativiteten boble en kveld i førjulstida.

4. Kjøpe eller lage de siste julegavene
Nå er vi snart i havn! Hvis du ikke allerede er ferdig med gavene, så forsøk å bli ferdig med de siste denne uka her. Da unngår du shopperushet som er like rundt hjørnet. Skulle det dukke opp noen flere du skal kjøpe gaver til nærmere jul, så vet du i alle fall at du er ferdig med alle de "faste" du skal kjøpe til.

Lykke til med ukas forberedelser! 

Vi teller ned med en liten julesang...

 og det er 19 dager igjen til jul!


Eldre innlegg Nyere innlegg


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres